Post by bidedesisa on Mar 12, 2022 7:38:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Дорогі розробники будь ласка добавте, що можна їздити на машинах і буде 5 зірок
Гарна гра але хотілося би щоб можна було зробити тест-драйв після ремонту
Дуже, дуже гарна і приємна гра, в яку можна грати у вільний час.
Трохи тупо, але все одно
Я не можу ремонтувати волгу
Гра капець класна я маю 21 рівень і не граю бо нема більше машин додайте будь ласка місто і мультиплеєр і щоб вийти, щоби можна було виходити з машини, коли криєш двері і щоби все відкрили коли ти в місті чи в мультиплеєрі
Досить весела гра. Проте дуже недовго. Я застряг на одному транспортному засобі до такої міри, що перезапустив його принаймні 10 разів, а також повністю розібрав і замінив кожну частину, і він все одно не витримав місії.
Гра топ раджу всім
Класна гра мені подобається
Retro Garage - Car Mechanic 模擬 otkv
це добре
Гра клас тіки в мене немає в магазині запчастин спорту і пікап. Чому так виправити але ласка.
Retro Garage - Car Mechanic ব্যাজ beun
Це нормально, але Мейді додає щоденну винагороду, щоб ми могли отримувати гроші від перегонів
Я не хоменга
хороша гра◉‿◉
Kita yang benerin kita yang keluar uang! Сампа! Harusnya kan pelanggan bengkel nya lah yang keluarin uangnya dulu!. Kalau duit abis jadinya kan susah buat benerin beli sparepart nya gak bisa karna gak ada uang!. Tolonglah d perbaiki jangan begitu donk sistem nya!
Radish Fiction Bøker og referanser bfs
Сюрприз 12
Ang ganda màglaro kpag lalaki ka dahil ang ganda car
Якщо ви шукаєте гру, яка розбирає та ремонтує автомобіль, то це саме те. Сподіваюся, що в гру буде додано більше автомобілів і більше деталей/налаштувань.
Retro Garage - Car Mechanic Simulation evqr
Retro Garage - Car Mechanic 시뮬레이션 oxdf
Давним-давно мені набридло просто ремонтувати автомобілі, але тепер, коли ви можете вивести їх на зовсім інший рівень
Ненавиджу рамку чорного ящика навколо автомобіля, поки ви працюєте над нею, стає дуже дратує, будь ласка, видаліть її
Це хороша гра, але я хотів би, якби у вас була функція, щоб просто виїхати з гаража і робити щось, а не брати участь у гонках з нею.
поки все в порядку. Я грав близько 15 хвилин.
приємно
Гра хороша, але потрібно доробити графіку на деталі та додати більше карт для поїздок.
долар
Я люблю це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав
Retro Garage - Car Mechanic Simulaatio raw
Знову дякую
Добавте таврію Славута стару машини
Це одна з найкращих інженерних ігор, у які я коли-небудь грав за довгий час, графіка чудова, і ви навіть можете купувати та продавати автомобілі, це найкраща частина, яка мені подобається.
Що за біса********************
топ
Це дуже важко
Я АБСОЛЮТНО ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ. Чому ви можете запитати? Ну, тому що це гра, в якій ви можете перебудовувати автомобілі. Ви можете перебудувати двигуни і шасі і кузов. Це ДУЖЕ ВЕСЕЛО, І я сподіваюся, що розробник продовжує оновлювати цю чудову гру, щоб зробити її все кращою.
Можна додати опцію фарбування моторного відсіку, клапанної кришки або навіть блоку двигуна.
Весела гра, але занадто багато реклами, і немає можливості навіть заплатити за її видалення. Після третього дня ви щодня отримуєте оголошення.
Зробіть щоб можна було мінітя коробкку
Це весело, але іноді ти розумієш, що витрачаєш більше грошей на роботу, ніж заробляєш, запчастини, які ти купуєш, слід додати до рахунку, у мене закінчилися гроші, тому що шанс RNG на червоний ремонт означав, що я не мав достатньо купити деталь, щоб закінчити її. Дивно.
Гарна гра, але газ-21 потребує модифікації для неї та покупки деталей
Сама класна гра
Я люблю цю гру, дуже викликає звикання. Єдиними скаргами є незначні незручності 4 різних шин і гра з робочою годиною. Також я не знаю, що я зробив, але мені все одно з’являється реклама, коли я щось купив у магазині
Не ре коміндую
Це хороша гра