Post by bidedesisa on Mar 12, 2022 7:47:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Highway Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Highway Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody wiele wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ CarX Highway Racing 2022 version ▞▞▞
Podoba mi się ta gra, w którą fajnie się gra, ale kupiłem samochód na wyższy poziom za 1,99, a oni zabrali mi pieniądze, ale nie dali mi zawartości gry, więc skontaktowałem się z nimi, a oni poprosili o informacje i zrzuty ekranu z paragonu, a potem nigdy słyszałem od nich ponownie, więc ta gra jest oszustwem, nie kupuj niczego w tej grze.
Podobnie jak gra ok, ale jest to gra typu opłacalna, aby wygrać z dużą ilością reklam, zainwestowałem dużo czasu, aby zebrać pieniądze, a potem pojawiła się najnowsza aktualizacja (która nie jest uaktualnieniem, ale obniżeniem z poprzedniej wersji) i jakoś wszystkie moje pieniądze, które zaoszczędziłem, zniknęły. Po tym nawet nie chcę już grać, jeśli muszę zacząć oszczędzać od nowa. Więc to, co byłoby grą 4-5 gwiazdek, jest teraz 1 gwiazdką. Przepraszam
Powinno być więcej map... Jak tryb swobodnej wędrówki na mapie! Skręć w lewo skręć w prawo itp.
Fajna gra tylko trzeba coś kupić
Dobra gra na początek. Bardzo ciężka reklama. Nie ulepszaj ani nie kupuj niczego, ponieważ jeśli to zrobisz, gra się skończy. Awarie gry wieloosobowej i VIP nie usuwa stałych reklam.
fajna gra
Kiedy nadchodzi nowy rozdział? Już czekam 3 miesiące na zakończenie nowego rozdziału, mogą zrobić kilka nowych samochodów do losowego wyścigu z nowymi samochodami, jeśli zależy im na tej grze. Daję 3 gwiazdki, ponieważ jest to żmudna gra, jeśli ukończysz wszystkie rozdziały
Jestem zadowolony mimo to, że jest masa reklam
Ci genialni twórcy gier stworzyli fantastyczną grę, a potem znikąd rzucili prawie niemożliwy poziom (czysty dysk - rozdział 5) i absolutnie sabotowali własne wysiłki. To była dla mnie 5-gwiazdkowa gra, zanim natknąłem się na tę śmieszność. Jeśli lubisz inwestować dużo czasu w grę, aby w końcu odejść od niej, czując się zdradzony i rozczarowany, to jest to gra dla Ciebie.
Ta gra jest niesamowita, grafika jest świetna👍🏻 i rzeczy, które musisz dodać: 1) Kalkomanie 2) Niestandardowy wybór kolorów 3) Spraw, aby felgi można było malować.
po prostu skopiuj kontrolę z NFS
Dlaczego każdy pojazd, z wyjątkiem kilku, ma gorsze statystyki niż samochód, z którym zaczynasz? Dosłownie wszystkie mają mniejszą prędkość maksymalną i wolniejsze od 0 do 60. W jaki sposób jeep jest bardziej stabilny na drodze niż BMW czy Mercedes? Jeepy są duże, ciężkie, mniej aerodynamiczne i bardziej podatne na przewracanie się. Gra działa płynnie i jest fajna, ale nie ma sensu.
jest wspaniały, ma wszystkie moje ulubione samochody, ale to właśnie ta trudność mnie wkurza, nie możecie po prostu podnieść trudności z powodu rozdziału lub oceny samochodu, to niesprawiedliwe wobec innych, którzy nie mogą zapłacić za te rzeczy, które macie tam proszę naprawić natychmiast
CarX Highway Racing 자동차 경주 whnn
Mam nadzieję, że to przeczytasz Pełne 5 gwiazdek Świetna gra Fantastyczna grafika Offline Ale jako gracz wolę prawdziwą i bardziej dotykalną grę wieloosobową I możesz dodać więcej trybów, takich jak wyścigi drag I utrudnić kontrolę, dzięki czemu umiejętności są ważniejsze a starzy gracze będą lepsi i bardziej ekscytujący Tnq
Również dlatego mam tylko 3 gwiazdki, ponieważ miałem stare konto, na które nie mogę wrócić i dlatego przeszedłeś przez gwiazdki google, aby to naprawić, ponieważ masz konto i używasz karty kredytowej, która dowodzi, kim jesteś są, ale nie zapominają o tym, dlatego to tylko głupie gwiazdy
Anulowanie subskrypcji… zbyt wiele usterek, które marnują mój czas i tracą ulepszenia samochodu. Lubię tę grę, ale wysyłam wiadomości z prośbą o pomoc i odpowiedzi, ale nie otrzymuję odpowiedzi... więc po prostu ją odinstaluję.
Fajna gra, dobra i mija czas. Potrzeba czasu, aby przejść przez wszystkie poziomy, ale codzienne wyścigi są zawsze zabawne
CarX Highway Racing რბოლა zcqs
Hej! Twoja gra jest fantastyczna, ale poniższe instrukcje z pewnością poprawią twoją grę. 1. pls zapewniają doskonały widok siedzenia kierowcy. obecny widok jest niewygodny i problematyczny. 2. dodaj samochody podane poniżej. a. RollsRoyce Phantom ur. Wiesmann GTMF5 Caterham siedem 620s zm. Tata Sumo mi. Toyota Celica fa. Renault Kwid AMT g.Mazda Rx8 godz. Porsche Carrera GT
Ace Attorney: Dual Destinies Avanture wib
Na początku było ok. Po masakra usług gry jest jakaś. Brak łatwiejszego uzyskania kasy lub tuning auta. Podczas jazdy auto samo skręca i walisz w inne auto, bo chyba za dobrze idzie ...
Dobra jest
Trudne do grania... aby rozpocząć grę, musisz przeczytać całą książkę i wykonać ogromną liczbę kliknięć.
Świetna gra do 10 poziomu, potem wydajesz co najmniej 20 $, aby iść naprzód z postępami w grze
CarX Highway Racing to gra wyścigowa, która została niedawno wydana na platformy mobilne Android i IOS od dewelopera CarX Technologies.
Kiedy pobieram grę, zawiesza się podczas ładowania ze zdjęciem z tyłu mustanga i 100% w rogu, ale nic się nie dzieje.
kiedy jaka aktualizacja?
To jest do bani, bo kiedy jesteś z przodu, w jakiś sposób hamulce zostałyby uderzone. Nie bierz gry, chyba że chcesz być rozczarowany. Gdybym mógł, nie dałbym mu żadnych gwiazdek. I kolejna rzecz, którą wydałem tylko 1,99 USD, co wyszło na 2,19 USD i nigdy nie dostałem ulepszeń, o których mówiono, że dostanę. Nie trać czasu na tę grę.
CarX Highway Racing 1.65.2 MOD + DANE (Unlimited Money)
Możesz to wymazać, ile tylko chcesz, odłożę to z powrotem. Ta gra ma najgorszy układ kierowniczy, jaki kiedykolwiek wyłączyłem całkowicie czułość i nadal nie będzie sterować. I za każdym razem, gdy uderzysz w turbo, samochody komputerowe dostaną to samo przyspieszenie, ścigając się obok twojego samochodu. Ta gra została stworzona, abyś mógł wydawać prawdziwe pieniądze. A w tamtych czasach nie możemy sobie pozwolić na wyrzucanie pieniędzy w nieuczciwą grę. Skopiowałem to i zamierzam wkleić go z powrotem, gdy go wykasujesz.👎👎👎👎👎👎👎👎
Gra opóźnia się w obszarze połączenia internetowego. Działało tylko przez chwilę, po czym nagle zaczyna dawać odpowiedź „błąd Internetu”, mimo że moje połączenie danych jest włączone. W związku z tym nie mogę uczestniczyć w muptiplayerze i tym podobnych.
Z ciężkim sercem 3 gwiazdki. Gra ciekawa z nawet nawet fabułą. grafika jest świetna, muzyka też. Niestety mamy wadę. Po wkur... Reklamy pierwsze tak, żebyś kliknął przez wybrane. Serio Ogromny minus. Nie i multiplayer żartować. Gdzie sklep z samochodami o 10 punktów słabszymi robią Cię na 7 sekund przewagi, nawet jeśli pojedziesz perfekcyjnie
Gram se czasem do muzyki, git
Fallout 76 ma mniej błędów niż ten
w porównaniu do innych gier wyścigowych, to jest okropne.. tor nigdy się nie zmienia, a rozgrywka jest poniżej normy
CarX Highway Racing Đua xe mhzu
Najlepsze gry samochodowe wyścigowe na Androida bez ...
Gra bardzo dobra, stabilnie działa lecz brakuje strojenia wizualnego samochodów mimo to bardzo polecam. Naprawdę gra godna uwagi, pozdrawiam produktu
Download CSR Racing 2 2.17.4 Android APK - APK Pure
CarX Highway Racing 자동차 경주 whnn
Gra jest niesamowita, ale byłoby miło, gdybyś mógł dodać do gry piekielnego kota 2021, grafika jest wspaniała, ale spróbuj dodać piekielnego kota
Jak większość gier, jest to świetna zabawa, dopóki ten jeden poziom jest niemożliwy do przejścia. Chcą, żebyś miał pieniądze. Pochrzanioną rzeczą jest to, że wydałem pieniądze i nie mogłem nawet używać samochodu, który kupiłem. Podarte
Głupień
Kilka usterek (takich jak brakujące części drogi, drobne opóźnienia), ale poza tym fajna gra.
Samochody, którymi się ścigasz, dosłownie przejeżdżają przez samochody zamiast się rozbijać, a ty losowo skręcasz samochód, nie uderzając w nic. Turbo to żart, ekran po prostu znika, ale samochody przed tobą rzadko zbliżają się do siebie, gdy go używasz, a jeśli najszybszy samochód w grupie magicznie spadnie za którymkolwiek z pozostałych samochodów, staje się najszybszy.
Dokonuję wpłaty 3,19 ale złote monety nie zostały dodane do mojego konta?!
CarX Highway Racing Đua xe mhzu
Nie mogę czysty napęd w rosji Sandler i nie ma sensu dalej grać
Fajna tylko szkoda, że trzeba czekać aż do uzupełnienia zamówienia, jak wykorzystano wszystkie.
Zależy od aktualizacji. Algorytm czasami doprowadza mnie do szału. Najbardziej realistyczne wrażenia z jazdy na Androida.
Gra jest dobra. Ale misje z czystym napędem (czy mogę powiedzieć) są cholernie trudne 😒😒😒😒😒😒😒. Staje się nudne, gdy raz po raz zawodzą, a ty nie robisz postępów. Deweloperzy to ulepszą. W przeciwnym razie gra byłaby ostatecznie fantastyczna. Posłuchaj tego proszę.