Post by bidedesisa on Mar 12, 2022 7:53:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Block Tank Wars 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Vživote som nehral hru ktora by sa komplikovanejsie ovladala
Sakra, chlapci vždy vymyslite to najlepšie, nemám s tým problém, pokračujte v dobrej práci vývojárov
Táto hra je v poriadku, ale niekedy budete fuj
Kúpil si posledný tank a dokončil hru za jeden deň
Vzrušujúce
Zakaždým, keď sa presuniete do ďalšej fázy, dôjde k zmrazeniu
Taká úbohá hra! Je nemožné poraziť! Som na svete 5 a vždy, keď začnem, zomriem! Túto hru je potrebné opraviť a umožniť jej poraziť!
pekné
Block Tank Wars 2 Premium Arcade qlcy
Hra: „Pridáva ďalší odpaľovač rakiet“, „Predlžuje trvanie streľby zo samopalu o x sekúnd“. Čo to vlastne robí: „Premení guľomet na odpaľovač rýchlopaľných rakiet“ Nie ste si istí, či ide o závadu alebo tajnú funkciu, no napriek tomu je to zábavné. Pre kontext hovorím o poslednom tanku a odomkol som všetky zručnosti a vylepšenia pre každý tank.
Block Tank Wars 2 Premium Arkada wehe
Dobrá hra. Pekný upgrade systém, aj keď posledná skladba je masívne prebitá
Hra je skvelá, ale potrebuje odstrániť niekoľko chýb a tiež potrebuje viac funkcií.
Hra je dobrá. Dokončili všetky úrovne. Ak by bolo viac levelov, bolo by to skvelé. Posledný tank je presilovka
I p47y9uvffghjhd 800 ten 1⃣ v rade, na ktorý som chcel nastúpiť a nemal som žiadne
Smiešne množstvo prídavkov, ktoré musím vidieť, aby som si zahral túto hru. Skončil som s hraním tejto hry
veľmi dobré pre tankovú hru a veľmi náročné úrovne
Úroveň hry 81 nie je dokončená po 4 mesiacoch. ....
Очень большие проблемы с балансировкой сложности. Бонусы на поле скучные, все кроме ремонта бесполезны после половины игры. Если бы игру покупал, то было бы две звезды Игра скучновата.
Je to celkom zábavné, ale je to prakticky neúplné.
dobrá hra, ale nie ste si istí, čo robiť s hviezdami po tom, čo ste uogradovali všetky zručnosti. tiež, "svety" majú názov "3 svet, 4 svet a potom podivne svet 5. okrem toho neexistuje svet 6. možno prehliadnutie?
Túto hru absolútne milujem, aj keď občas neskutočne frustrujúca. Skvelá farebná grafika a pekné vylepšenia a strom zručností, aby sa veci trochu zlepšili. Skvelá práca, dúfam, že to budete aktualizovať 👌
Jedna z najlepších tankových hier, aké sa kedy hrali
Pekný spôsob, ako stráviť čas... Ale posledná nádrž je príliš silná!
ale líca
pri hre s poslednými 3 nádržami sa telefón obesí
Невозможно стрелять...если бы можно было стрелять джойстиком а не только направлять дуло - было тоы круло
ovládanie je šialené, hry z roku 1980 majú lepšiu mechaniku
Pekná hra
115 МБ после установки, do 102 МБ в ОЗУ. Plusy: nie sú dostupné na HTC Nexus 9 LTE; расширенные настройки качества графики. Минусы: главный недостаток, эto ограниченная видимость. Особенно, если движешься сверху вниз. Стрелять приходится наугад. При том, что враги видят, кажется, всю карту.
Block Tank Wars 2 Premium Arkada wehe
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simuliaciniai uelm
grafika je dobrá, ale ovládanie paľby je zlé. Skúsili ste si zahrať alebo pozrieť hru arrow.io? urob to tak
Úžasná hra, 10 hviezdičiek, žiadne dary, veľmi dobrá hrateľnosť
Block Tank Wars 2 Premium Arcade qlcy
Skvelá zábava!