Post by bidedesisa on Mar 12, 2022 8:12:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד עוד מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Chicken Gun ஆக்ஷன் jltr
הסאונד ומוזיקת הרקע מושמעים ללא הרף וזה מאוד מעצבן. האם יש אפשרות לבטל את המוזיקה במשחק? בבקשה עצור את מוזיקת הרקע בעדכון החדש. משחק טוב. בבקשה תעשה צורך
מכונית חדשה עשויה ל-OS אגב גם
יש לו פרסומות כאשר אתה באמצע המשחק הוא כל כך טיפש ומטופש שהייתי מדרג אותו ב-0 כוכבים אם הייתי יכול, כאילו הם שונאים את השחקנים שם. יותר מדי מודעות מטומטמות, הפוך את זה כך שיהיו פחות מודעות כדי שלא תקבל מודעות באמצע המשחק.
זה כוכב 0 לא יכול אפילו לעשות משחק שזה ייקח כל כך הרבה זמן שאני לא יכול להצטרף למשחק או לתקן את המשחק
Slash & Girl - Endless Run Arkadne igre dnnq
אני אוהב את זה! נהגתי לשחק ב-BattleBox כשהיא עדיין הייתה חדשה אבל לא שיחקתי מאז. קיבלתי את המשחק הזה כי הוא היה ברשימת המשחקים המומלצים שלי! אני רק רוצה לומר ששום דבר לא השתנה, עם זאת, גורם הכיף נשאר אותו הדבר! הלוואי שתתקן כמה פקדים עם הצלף והבקרות הכלליות באופן כללי. הם היו טובים יותר ב-BattleBox.
המשחק הזה הכי טוב
המשחק טוב אבל אתה פשוט ממשיך להסתכל על כל כך הרבה פרסומות
אני אוהב שאתה משחק בתור תרנגולות אבל אולי אתה יכול להוסיף מצב ארגז חול ומפלצות כמו המשחקים האחרים שלך אחרת אני אוהב את זה!!
זה כל כך טוב לשחק את המשחק הזה כי אם אנחנו לא יכולים לירות לכו לקופסה וקחו פצצת מחמד והיא יכולה לירות בכל אחד
בשבילי זה משחק היריות הכי טוב שאני יכול לשחק, הגרפיקה מדהימה, אבל יש שחקנים שמרמות יש תקלות שבהן אתה יכול לעבור דרך הקירות ומחתרת.
שיחקתי בנבחרת עילית זה אמר שקיבלתי 83 מטבעות אבל זה נתן לי 13 מטבעות מה זה?
זה סופר כיף ומדהים למרות שיש לו כמה תקלות, אני עדיין מדרג אותו ב-10 מתוך 10 כי התקלות לא כל כך גרועות. אבל עדיין תוכל בבקשה לתקן את התקלות. תודה.
המשחק הזה קצת טוב אבל אתה יכול לגרום לאנשים לדעת חיבוק ואגי באקדח עוף אבל הוא משחק טוב אתה יכול לגרום לאנשים להרוג: אז למשחק הזה יש הכי הרבה כוכבים 5
Chicken Gun የእንቅስቃሴ vmtd
יותר מדי צ'יטים פלוס באג מטומטם והוא כל כך גרוע בבקשה הוסף תפריט דיווח אבל זה משחק טוב.
מה? איפה רגל של תרנגולת? יש רק נעליים🤣🤣 משחק מאוד מצחיק! אתה צריך לשחק עם הצוות שלך ולהרוג את התרנגולות האחרות. הגרפיקה פנטסטית! תודה למפתחים.
שחקנים אחרים פורצים או מה שאני לא מבין אני לא מבין שם גרפיקה בשפה מבאסת וגם האיכות של המשחק מבאסת
משחק מגניב ומצחיק אבל אנשים הולכים מתחת למפה ויורים
זמן השהיה כל כך גרוע שהופך אותו לבלתי ניתן לשחק. המשחק סופר מהנה כשהוא עובד.
האם אתה יכול להכין את זה כשאתה מחורר פריטי מזון/בלוקים, כשהם שוברים את האוכל זה נותן לך חיזוק מהירות של 30 שניות וקטע אחד של בריאות.
Chicken Gun Jangovar iwh
אני ממש אוהב את המשחק הזה אבל אז הם הוסיפו שם מודעות. בעיה לפעמים כשאתה צופה בפרסומת והמשחק מתחיל, השחקנים יכולים פשוט להרוג אותך ברו
המשחק הזה כל כך מהנה וממכר. קיבלתי רמה 168 תוך 5 ימים אבל כשעדכנתי את האפליקציה, איבדתי את הרמה שלי וכל מה שהיה לי, עריכה: העדכון הבא בבקשה נסה להוסיף תמיכה ב-gamepad עם מיפוי כפתורים וכוון בבקשה
הרבה באגים בימינו.. באגים על מכוניות, מטוסים ומפלצות שנתקעו על משהו
Вотето прикол
אחרי העדכון זה מראה עכשיו כשאתה עושה סרגל ומקיש על משהו אחר מלבד צ'אלו האוס זה עדיין הולך ל-chalo house זה למה נתתי לו כוכב אחד כי אני מחמיר עריכה: יאיייי אני מעדכן את זה אני מקווה שזה תוקן 😁 😁😸😸
ובכן, המשחק הזה הוא מאוד כיף אבל אני ממש אשמח אם היו לו בגדים
בבקשה הוסף מחיר אקדח בעוצמה של 500 ופגע 90854 והוסף מפה טיטאנית ומפת ספינה טרופה ועדכון מוד רדוף ב-1 בנובמבר
למה יש כל כך הרבה שינויים. אוקי יש שינויים אני מצפה לשינויים ואז אני בוחר race2 אז אין רשימה אז אני יוצר race2 ואז אמרתי שאחי ישחק איתי. הוא בחר במירוץ 2 אין רשימה. נא להטמיע את המשחק הזה.
אני אוהב את המשחק הזה. אני יכול להיות על זה שעות. בהתחלה זה נראה משעמם אבל כשאתה מתחיל לשדרג את הנשק שלך נהייה ממש כיף ותחרותי. משחק מצוין. עוד כלי נשק ותלבושות בבקשה.
זה בסדר רק כמה תקלות שבהן אני משתמש בכל אקדח או לא יכול לזוז או שהוא מתרסק
המשחק היה כיף, אבל למה הטקסטורות נגנבו ממיינקראפט. בנוסף, למשחק הזה יש הרבה גזירות ולא היו מספיק הגדרות. לפחות צור כמה טקסטורות מקוריות, תקן באגים, הוסף עוד הגדרות, וכנראה קבל גופן ושם טובים יותר למשחק.
אני מדרג את המשחק הזה בשלושה כוכבים כי יש לי שתי בעיות. הראשונה היא שיש כמה האקרים במשחק שפורצים והשנייה היא שפרסומות נכנסו בין המשחק אז בבקשה נסה לאסור האקרים ולהסיר פרסומות מהמשחק
המשחק הזה ממש נחמד אבל דבר אחד רע זה משחק רשת ואני לא אוהב משחקי רשת בסדר
המשחק טוב ונחמד אבל אני לוחץ על play או כל מצב 'טוען רק שיחקתי אותו רק חמש פעמים אבל אחרי קליק play אבל לא התחלתי חיכיתי 10-20 דקות ואז גם לא מפלסת רק טעינה למה
בהתחלה של המשחק הזה הוא מעניין אבל אם נסיים את המשחק פעם אחת הוא יבוא כמו תפריט או להמשיך אם פעם שנלחץ המשך זה הולך....... הגרפיקה לא טובה אל תתקין את המשחק לכל
Chicken Gun Action rnh
אני אוהב את המשחק הזה הוא אחד הטובים ביותר אבל יש בעיה אחת בלבד היא כפתור הבעיטה מעצבן אותי הם ממשיכים לבעוט באנשים בבקשה הסר את כפתור הבעיטה ואז אני אתן לו 5 כוכבים
Chicken Gun Märulimängud qbm
זה טוב אבל לא באמת לוקח כל כך הרבה זמן למצוא אקדח במיני משחקים ואתה מת בקלילות כמה פעמים אני מתחיל ואני פשוט מת היה לי את המשחק הזה והיה טוב יותר שאני מתחיל לשחק בו בפעם הראשונה
F כדי להיות סופ"ש נהדר מדי יום הולדת שמח בבא שיהיה יום טוב בבקשה ראה מצורף לעזרתך במייל הזה אליך בקרוב והיה לי רעיון טוב ויש לי יום ולילה נעים בבית שלי בטלפון 📱 ואני אצטרך לעשות את הדרוש ואני אעבוד בעתיד בבקשה בטל את המנוי כאן ואין צורך לעשות יום נהדר בבקשה בטל את המנוי אותי ולילה ויש כמה ימים וזמנים של עתיד הלקוחות שלנו עם זה היה לנזקקים ב-f
המשחק הזה פשוט כל כך טוב שאני אפילו לא יכול לישון בלי לשחק עדכונים חדשים!! כמו כן, מצאתי כמה באגים ותקלות אז אני אספר לך כמה מהם.